Biográfia

Itt olvashatod a Pozitív rövid biográfiáját. Ha a részletes verzióra vagy kíváncsi, azt a A ZENEKAR TÖRTÉNETE menüben olvashatod el.

A Pozitív hű kell, hogy maradjon a nevéhez. Optimista hangulatú szövegvilága, energikus koncertjeik, énekelhető refrénjeik teszik egyedivé azt a “Nem vegytiszta reggae” zenét, mely a nevüket fémjelzi. Üde színfolt a zenekar a Magyar (reggae) zenei palettán. 2012-ben szerzői gondozásban megjelent lemezükről a Lájkolod! és a Respekt című dalból készült videoklip. Ez utóbbit illusztris vendégsereggel forgatták, hiszen Copy Con, Superior (SK), Dannona, a Riddim Colony frontembere G.Ras valamint SkaPeti a Kingston Cruisersből vendégszerepelt a dalban.
2013 végén látott napvilágot a második anyag, melynek címe: Mindig van hova tovább.
A lemezről két videoklip született, a 2014-es valentin-napon debütáló Millióból Ketten és a karácsony előtt nyilvánosságra hozott Hovatovább.

A zenekar folyamatosan koncertezik klubokban és fesztiválokon egyaránt.
2015-ben az NKA támogatásával rögzíti a Pozitív a harmadik anyagát, a Roots And Roll-t, melyről az első videoklip egy tourvideó, a Legyen a tiéd.
A Roots And Roll terjesztésére a zenekar leszerződik a Verse Records-szal, akik megjelentetik az első két albumot is online.photo_podujatieTP.ashx-2
pozitivmusic.hu